18 Ağustos 2012 Cumartesi


 

  Herkesin kuaföre gitme yada düzenli olarak manikür yaptırma imkanı olmayabilir. Bu yüzden sizlerle muhteşem bir french oje sürme yöntemi paylaşacağım  arkadaşım göksuda gördüğüm, bu konularda becerikli olmamama rağmen denediğimde yapabilmiştim ve bana çok pratik gelmişti umarım sizde beğenirsiniz. Bu fikri hatırlamamı sağlayan ve fotoğraflarıda yollayan arkadaşa teşekkür ediyoyorum. Şimdi bakalım pratik french oje sürme nasıl oluyormuş.



1- Öncelikle french yapmak için  gerekli olan iki renk beyaz oje edinmemiz gerekiyor. French için benim kullandığım flormar 310 numaralı beyaz ve yine flormar ın 319 numaralı kırık beyaz ojesi. Bu arada flormar 319' u iki kat sürünce çok güzel oluyor.










2- Tabiki french yapmak için öncelikle varsa elimizdeki ojeyi temizliyoruz.







3- Kullanacağımız kar beyaz olan ojeyi yani flormar 310' u avucumuzun etli olan kısmına enlemesine sürüyoruz.










4- Tırnağımızın french olacak kısmını yani ucunu; avucumuza sürdüğümüz ojeye bastırıyoruz, sanki oraya soldan sağa bir  çizik atar gibi. Ucundaki beyazı kalın yada ince yapmak sizin elinizde. Zaten avucumuzdaki ojemizin üzerinde tırnağımızın hilal gibi şekli çıkıyor. Ben genellikle kalın yapmayı tercih ediyorum.




5- İşte tırnağımızın ucu sanki başkası yapmış gibi düzgün bir şekilde beyaz oluyo







6- Ucuna sürdüğümüz beyaz oje kuruduktan sonra, üzerine kullanacağımız ojemizi sürüyoruz. ben flormar 319' u iki kat sürüyorum. İki kat sürersek herzaman daha dayanıklı oluyor ve rengi daha güzel oluyor.







7- İşte frenchlerimiz hazır, sanki kuaförde yapılmış gibi oluyor. Bunu mutlaka evinizde deneyin, birkaç denemeden sonra çok memnun kalacaksınız. Alıştıktan sonra inanılmaz pratik bir şekilde, iki dakikada ve kusursuz yapmaya başlayacaksınız. Herkese kolay gelsin:)

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...