15 Ağustos 2013 Perşembe

YAZ SEZONU TRENDLERİ

Herkese merhabalar hepinizi çok özledim bu aralar kendimi yemek içmek gezmeye adadım sadece :D ama tatil bitiyor mu asla bitmesini istemiyoruz tabi ki asıl tatil yeni başlıyor bakın sizlere neler seçtim umarım yazımı beğenirsiniz .
 Hepinize Sevgiler..


Alabildiğince özgür bol pantolonlar
Bu sezonun olmazsa olmazları arasında yerini alan pantolonlarımız bollaşarak geri dönüyor. Desenli tasarımları ile günlük stilimize ayrıcalık katan bu tasarımlar, sade duruşu ile kadın siluetine zerafet katıyor. Klasik ceketleriniz ile kombinleyeceğiniz bu pantolonları asimetrik kesimli ceketleriniz ve kısa kollu gömlekleriniz ile de kullanabilirsiniz. .Benimde son günlerde vazgeçilmezlerim arasında..
1.Mango  2.Zara  3.H&M  4.Lidyana  5.Lidyana
Spor ve Cool Kısa Tişörtler
Bu tişörtleri eminim bilmeyeniniz ya da yeni sezon ürünleri arasında görmeyeniniz yoktur. Yaz sezonunun ortalarına doğru kendini gösteren bu tasarım, giyiminize spor bir hava katıyor  Kısa, çizgili, sloganlı veya renkli bu üstlerle üst bedeninizi kısaltmış, bacak boyunuzu uzun göstermiş olmakla birlikte cool bir stilin altını da çizmiş oluyorsunuz.
1.Topshop  2.H&M  3.Topshop  4.Abercrombie&Fitch  5.H&M  6.Pull and Bear  7.Lidyana  8.Lidyana  9.H&M
Görünen o ki, Dantel Etkiler Devam Ediyor.
.Ne derseniz deyin, her kadının gardırobunda yer alması gereken dantel elbiseler hem gündüz, hem de gece şıklığınızda başarılı sonuçlar yaratıyor. İster tek parça bir elbise şeklinde isterseniz dantel bir bluz olarak giyinin ama unutmayın ki bu tarzda abartılı parçalardan ve aksesuarlardan uzak durun!
1.Abercrombie&Fitch  2.Pull and Bear  3.Lidyana  4.Mango  5.Vakko  6.Pull and Bear
7.Zara  8.Bilstore-Louche London  9.Pull and Bear  10.Alexander McQueen  11.Diesel  12.H&M

Egzotik ve Baştan Çıkarıcı Leopar
Kombinlemesi zor olan leopar trendini bol aksesuar ile birlikte kullanabilirsiniz. Kimbilir belki de bu trend sizi olduğunuzdan daha çekici gösterebilir : )
1-2-3-4-5:Lidyana 6.Pull and Bear  7.Lidyana  8.Beymen-Valentino  9.Lidyana  10.Zara  11.Topshop  12.Pull and Bear  13.Zara  14.Topshop  15.Masimmo Dutti
Çizgiler Her yerde!
. Seyahat etmekten hoşlanan, denize, kuma ve güneşe düşkün özgür ruhlu gençler bu tarzı en iyi şekilde yansıtıyor : )
1.Dolce&Gabbana  2.Lidyana  3.Lidyana  4.Vakko  5.Abercrombie&Fitch  6.Mango  7.Lidyana  8.Zara  9.Vakko  10.Zara  11.H&M  12.Lidyana  13.Lidyana
Micro Mini Etekler
 Desenli ya da desensiz hiç fark etmez bu etekler sandaletleriniz ve topuklu ayakkabılarınızın en iyi ve en şık dostu oluyor. Kısa tişörtleriniz, salaş tişörtleriniz ve atletleriniz mini etekleriniz için doğru kombini oluşturuyor.
1.H&M  2.Pull and Bear  3.Topshop  4.H&M  5.Lidyana  6.Zara  7.Lidyana
Şimdi Sıcak Denizlere İnme Zamanı
Kızgın kumlar, sıcacık güneş, buz gibi bir içecek ve sürükleyici bir kitap…  Tatil ruhunun verdiği huzur ve hafifleme hissiyle tek ihtiyacımız plaj havlumuz, kızgın kumlardaki şık kurtarıcımız plaj terliği, güneş gözlüğümüz, güneşin zararlı ışınlarına karşı güneş  kremlerimiz ve güneş sonrası rahatlatıcı ürünlerimiz olacaktır.

1.We are Handsome  2.Dolce&Gabbana  3.Eres  4.H&M  5.Lidyana  6.Koton

1 yorum:

  1. hepsi bir birinden guzel,,,leoparlara bayildim, uye oldum sizi de bekliycem rustemovasona.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...