9 Ağustos 2013 Cuma

PLAJ MODASI

Güne pozitif enerjik ve musmutlu bakmak için rengarenk bakılası bir post daha ..

Beyonce’nin H&M’in 2013 İlkbahar/Yaz daha doğrusu ‘beach’  koleksiyon yüzü olduğu haberini sizlerle sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşmıştık. Bahamalar’da gerçekleşen çekimlerde ünlü yıldızın her karesi Beyonce tarzını ve güzelliğini zaten anlatıyor:) Esmer teniyle bütünleşen birbirinden şık mayo ve plaj kıyafetlerine eminiz sizlerde bayılacaksınız…Tüm fotoğraf karelerinde plaj şıklığını gold bileziklerle tamamlaması yaz sezonundaki anahtar parçalara dikkati çekiyor.
Beyonce "H&M' koleksiyonu ile ilgili, eğlence odaklı ve ulaşılabilir moda anlayışını her zaman çok sevdim. Ateş, su, toprak ve havadan yola çıkarak oluşturduğumuz konsept hoşuma gitti. Çekimlerin tropik bir adada olması da reklam çekiminden ziyade klip çekiyormuşuz gibi hissetmemi sağladı" dedi. H&M’e hemen uğramalısınız!:)
Yanık tende en beğendiğim renkler arasında siyah ve beyaz bikiniler geliyor! Black&White birlikteliğini seviyor ve zaten bu sezon moda diyorsanız, mutlaka Koton’un plaj koleksiyonuna bakmalısınız!
Koton plaj koleksiyonu tropikal desenleri ve canlı renkleriyle, insanı tatil havasına sokmayı çok iyi başarıyor.
Tasarımcı Mara Hoffman’ın bikini koleksiyonuna biliyorum bayılacaksınız! Fakat Türkiye’de satışı yok. Bikini modellerinden, aksesuarlardan, saç stillerinden ilham almaya ne dersiniz? Koleksiyon harika değil mi? Tasarımcı 2013 koleksiyonun da, geometrik desenlere ve hayvan baskılarına yer vermiş.
Calzedonia severler! Bu modellerin hepsi sizin için, eminim arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Calzedonia kaliteli ürünleri ve geniş yelpazesi ile tatile çıkılmadan uğranılması gereken markalardan biri. Gerçekten seçim yapmakta zorlandım. Galiba koleksiyonun favori ilk iki parçası burada!:)

Plaj’da güneş siz olun! Calzedonia koleksiyonunun en çarpıcı güneş sarısı renkli bikinilerini siz alın, herkesi kıskandırın!:)
Yaz 2013 trendlerinden kendi karakterinizi ve tarzınızı en iyi yansıtanları ise Vakko’da bulmak mümkün. İster Türkiye ya da Amalfi sahillerinde, ister Fransız Rivierasında veya Cruise seyahatlerinizde yazınızı geçiriyor olun, deniz ya da havuz kenarındaki şıklığınız için Vakko, yazın enerjisinden ilham alıyor.
Neon detayların çizgilerle buluştuğu, vazgeçilmez mavi beyaz ve kırmızının birarada hayat bulduğu, çiçeklerin başrolde ve hasır detayların ön planda olduğu çarpıcı bir koleksiyon... Tepeden tırnağa tüm aksesuarlarıyla bir bütün olan Vakko kadın koleksiyonunda özellikle bu yaz şapkalar, bikiniler, taşlı sandaletler, etnik desenli babetler ve dolgu topuklar keşfe değer.
Kim Kardashian, Paris Hilton gibi ünlü isimlerin tercih ettiği plaj giyim markası Oye, bu yaz da Roman için renkli ve feminen bir koleksiyon hazırladı. İddialı parçların yer aldığı koleksiyon görülmeye değer.
Kaliteli kumaşları ve gençleşen çizgisi ile Roman,  Oye Swimwear markasıyla ikinci işbirliğini yaptı. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda asimetrik kesimler, feminen dantel detaylar, 60’ların kalıplarıyla birleşiyor ve sahil şıklığınıza herkesten farklı bir görünüm kazandırıyor.
Güneşiniz bol olsun!
Sevgiler
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...