4 Ağustos 2013 Pazar

TRED: AYNALI GÖZLÜKLER


Tüm markalar en son trend gözlük modellerini sergilemeye başladılar bile. Seçenekleriniz bol ama içlerinden bir tanesi var ki bu sezon tren olmaya aday parçalar arasında yer alıyor. Hangi gözlükten mi bahsediyorum? Tabiki aynalı gözlüklerin sezon içerisinde ki en hit parçalar arasında yer almasından. Aynalı gözlüklerin ‘must have’ parçalarımızdan birisi olması boşuna değil! Görselleri incelediğinizde bunu daha iyi anlayacak ve bana hak vereceksiniz : )



Birbirinden şık tasarımları ile sokak stilimize ışık tutan aynalı gözlükler modanın değişen rüzgarlarına uyumlu bir biçimde ayak uyduruyor. Birçok ünlü gözlük markasının kendi bünyesinde üretmiş olduğu bu gözlükler, bu sezon içerisinde en sevdiğim trendler arasında yerini alıyor. Bu trendin eşiğinde bende bu yaz sezonu için Tom Ford markasından bir aynalı gözlük almış bulundum. Sizlerde Tom Ford markasını inceleyerek kendinize yakışan bir modeli seçebilirsiniz :)
Aynalı gözlük trendinin öncülleri arasında en başta Anna Dello Russo, Heidi Klum, Selena Gomez gibi isimlerde yer alıyor. Bu trendin renkliliği ve canlılığı gözlük modasının rotasını tek bir yerde toplerken, bu gözlüklerin en büyük destekçisi tabiî ki saçlarınızın bakımlı olması bir yana kendi doğallığından kaynaklanıyor.

1.Lidyana-Oakley Gözlük 2.Lidyana-Oakley Gözlük  3.Lidyana-Ray-Ban Gözlük  4.Lidyana-Ray-ban Gözlük
Aynalı gözlük  trendini uygularken, bu trendi stilinizle bütünleştirmek ve gözlük seçimlerinizde size yardımcı olmak adına birkaç tavsiyede bulunabilirim. İşe öncellikle yüz hatlarınızın gözlük seçimlerinizde ne kadar etkili olacağını belirterek başlamak isterim. Öncellikle, yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz, köşeli ve geniş olan yüz hatlarınızı biraz aşan gözlük çerçevelerini tercih edebilirsiniz. Böylece yüz hatlarınızda görsel bir denge yaratmış olursunuz. Eğer ki yüz hattınız üçgen bir biçimde, alın bölgesinde geniş çene kısmına doğru incelen bir yapıda ise yuvarlak hatlı ve kalın çerçeveler seçmeniz uygun olabilir.
Yüz hatlarınız oval bir biçimde geliyorsa,  dikdörtgen modelleri seçebilirsiniz. Gözlüğün büyüklüğünün elmacık kemiklerinizi geçmemesine de özen göstermenizi tavsiye ederim. Biliyorsunuz ki dikdörtgen biçimde yer alan gözlükler seçimleriniz arasında en çok dikkat etmeniz gereken modeller arasında yer alıyor. Bir büyüğü yüzünüzde abartılı ve itici gözükürken, bir küçüğü ise yüzünüzde kaybolabilir.

Kare yüz hatlarının elmacık kemikleri ve çeneleri çıkıktır. Bu yüzden oval ve kıvrımlı gözlükler seçmenizi tavsiye edebilirim. Bu anlattıklarım umarım gözlük seçimlerinizde size yardımcı olur ve sizlerde aynalı gözlük trendini özgürce stilinize adapte edersiniz.

SEVGİLER..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...